Tilbud

M365 Pro foldbar elektrisk løbehjul med 15-20-25 km/t 3-trins fartpilot, Dobbelte Kinetic Bremser, Bluetooth Lås via App for SmartPhone eller iPhone

kr.2.995,00

M365 Pro foldbar elektrisk løbehjul med 3-trins 15-20-25 km/t fartpilot, Bluetooth Lås via App for Android SmartPhone & iPhone, samt 350W kraftig motor giver 20-30 km per opladning ved konstant kørsel eller cirka 3 – 4 timers bykørsel.

Let sammenfoldelig elektrisk løbehjul med E-ABS,
Kinetic Energy Recovery, Cruise Control via knap,
Intelligente batterisystemer og APP lås-kontrol
med Android SmartPhone og/eller iPhone app.

Beskrivelse

Let sammenfoldelig elektrisk løbehjul med E-ABS,
Kinetic Energy Recovery, Cruise Control via knap,
Intelligente batterisystemer og APP lås-kontrol
med Android SmartPhone og/eller iPhone app.

Denne M365 eScooter fører dig gennem byen i en brise. Du vil helt sikkert nyde din M365 eScooter-tur gennem dine lokale gader, hvor du måske omgår de fleste cykler og biler på vejen på grund af meget effektiv motor og konstant hastighed.

Op til 30 km rækkevidde med 15-20-25 km / t fartpilot

Du vil nyde cirka 20-30 km kørsel på én batteriopladning,
valgte fartpilot hastigheder på enten max. 15-20-25 km/t.

Alsidig, enkel at bruge og spektakulært design

 • 20-30 km langdistancebatteri
 • Hastighed op til 25 km/t
 • Fartpilot, automatisk
 • Kinetic Energy Recovery
 • Intuitiv og nem at bruge
 • Dobbelt bremsesystem
 • Rødt lys blinker ved bremsning
 • Bærbart foldningsdesign
 • Meget let at folde og udfolde
 • Let at bære i tog eller bus
 • Bærestrop er valgfri (ekstra)
 • Mobilholder GRATIS
 • Hold din mobiltelefon sikkert
 • Køb din eScooter i dag
 • 24-timers forsendelse inden for EU
 • Dimensioner
  107 x 43 x 110 cm; 12 kg

Designet simpelthen til at se godt ud, føle sig godt og køre godt

Hvert aspekt af M365 Pro elektrisk scooter er designet med enkelhed i tankerne. Aluminiumsrammen på M365 eScooter, komponenterne og tilbehør bruger det samme geometriske design, der altid sætter brugervenlighed og brugeren først. En enkelt knap sætter denne eScooter i bevægelse, og det røde features viser det moderne design af M365. M365 elektrisk scooter er designet til at se godt ud, føle sig godt og køre godt.

Tænd / sluk-knapper
Et tryk for at tænde. Tryk længe for at slukke. Når M365 elektrisk scooter er tændt, vil et langt tryk tænde / slukke lysene. Med en dobbelt berøring skifter den mellem normal og energibesparende tilstande.

Drej, fold, klik. Foldes i 3 nemme trin.
Du skal blot dreje håndtaget ned for at folde det, så løbehjulet bliver fanget af bolten på baghjulet. Resultatet er et kompakt og sikkert design, perfekt til opbevaring af M365 elektrisk scooter hjemme, på kontoret eller i bilens bagagerum.

Aerospace aluminiumsramme. Vejer kun 12 kg
Robust rumfartsaluminiumstruktur med lav tæthed og stor strukturel styrke. Det er også kendetegnet ved fremragende varmeledningsevne og korrosionsbestandighed for at øge holdbarheden. Med kun 12 kg har M365 elektrisk scooter den perfekte størrelse og vægt til transport og manøvrering af trapper og gulve.

Antiskridt styr. Kontrolleret acceleration. Stærkt batteri.

 • Giver godt greb og kontrol over scooteren, selv på lange gåture.
 • Giv accelerationen et skub ned ad bakke, og juster trykmængden, indtil du får en behagelig hastighed.
 • Fire LED-meddelelseslamper på panelet angiver det resterende batteri.

Ultra-lyse forlygter
Forlygterne er ultralette og vigtige til kørsel om natten, men ikke alle scootere har dem. Denne M365 elektriske scooter er kendetegnet ved ultra-lyse 1.1W forlygter med op til 6 meters afstand for at tilføje sikkerhed.

Rød bremselys
Røde knækkende lys lyser, når de bremses som en advarsel til fodgængere og andre køretøjer på vejen.

Dobbelt bremsesystem foran og bag
Med en bremseskive og regenerativ blokeringsfri bremsesystem eABS til at opnå en effektiv bremselængde på kun fire meter.

Støddæmper dæk til glat, behagelig kørsel
De solide store 8,5-tommer for- og bagdæk har god dæmpning og skridsikker slidbane. Sammen med 350W DC børsteløs motor til stabil udgangseffekt er M365 Electric Scooter udstyret med og lavet til meget behagelig kørsel på veje og stier.

Op til 30 km langdistancebatteri med smart strømstyring
Nogle 18650mAh lithium-batterier med høj kapacitet fra LG leverer op til 30 km rejse på en enkelt opladning. Applikationens smarte batteristyring viser batteristatus og giver dig straks besked i tilfælde af problemer.

Gendan og genopret batterienergi
For at øge batteriets levetid konverterer og gemmer M365 Electric Scooter kinetisk energi under accelerationen i elektrisk energi. Det er også udstyret med regenererende bremser for yderligere effekt. Dette forbedrer nødbremsen og batteriets levetid på samme tid.

Rejsestatistikker i appen
Gør din smartphone til dit scorecard. Par din M365 elektriske scooter med Bluetooth, og brug appen til at se hastighed, resterende energi og andre data i realtid. Firmwareopdateringer sikrer, at du altid har den bedst mulige oplevelse.

Bestil dit professionelle el-løbehjul i dag!

Det populære elektriske løbehjul!

Flere og flere danskere vælger at anskaffe sig et el-løbehjul i stedet for en cykel eller en bil. Det er en utrolig sjov og god måde at komme fra a til b på.

Dette fantastiske el-løbehjul er fremstillet af aluminium og har et virkelig pænt look.

Løbehjulet har en max hastihed op til 25 km/t og er dermed et effektivt løvehjul hvor du har mulighed for at kunne komme hurtigt og sikkert frem til din destination.

El-løbehjulet kommer derudover med cruise-control (fartpilot) der gør at du kan indstille løbehjulet til at køre en bestemt hastighed.

Med en elektronisk accelerator samt god bremse har du hele tiden det fulde herredømme over din kørsel.

Der sidder nemlig en god bremseskive på baghjulet der gør at du hurtigt kan sænke farten hvis der skulle opstå situationer hvor det er nødvendigt.

Sikkerheden er i top og med skridsikre håndtag og fodpude har du hele tiden en god fornemmelse af at kunne stå sikkert placeret på løbehjulet.

Derudover er el-løbehjulets 8 5” hjul fremstillet af gummi der giver dig en blød og lækker kørsel over både fliser asfalt og mindre ujævnt terræn.

El-løbehjulet kommer med indbyggede lygter så når mørket falder på kan du tænde både for- og baglygte.

Motoren (styrke: 250W) er noget helt for sig selv og med de stærke LG-batterier (7400 mAh 36 V) vil løbehjulet kunne klare en max vægt på 120 kg.

Med el-løbehjulet får du en god oplader og det tager ca. 2-4 timer at oplade el-løbehjulet.

Løbehjulet er nem at klappe sammen efter brug. Kommer med støttefod og ringeklokke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “M365 Pro foldbar elektrisk løbehjul med 15-20-25 km/t 3-trins fartpilot, Dobbelte Kinetic Bremser, Bluetooth Lås via App for SmartPhone eller iPhone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...