Om Nologobike

Skærmbillede 2021-03-03 kl. 12.23.29

Hvem er vi?

Hvem er vi hos Nologobike? dette er mange der stiller os i vore cykelbutik. Hvis du er i tvivl og gerne vil have svar på det, kan du læse med her i denne sektion. 

Nologo bikes er en cykelforhandler der startede i England, som har udvidet og åbnet i Danmark i for 10 år siden. Nologo bikes sælger flere forskellige kvalitetscykler, men fokuser på at handle Velorbis cykler ind, da det er sammarbejdspartneren. Nologo bikes består af 2 medarbejder, der går igennem hverdagens travlhed.

Hos Nologo Bikes gøre vi hverdag en god indsats for vores kunder så de altid vil få en god oplevelse når de træder ind i vores butik. Så hvis du skal have hjælp, til at finde den perfekte cykel, er du i hvert fald kommet til det rette sted.

Jacub Kazem
Jacub Kazem
2020-12-05
Jeg købte en fixie bike fra ikke så lang tid siden, det er en meget god cykel til en meget god pris.
Martin
Martin
2020-11-22
Købte en kæmpe cykel til en rigtig god pris. Super service.
Christian Hansen
Christian Hansen
2020-11-20
Passionerede og hjælpsomme Jeg havde købt ny cykel som viste sig at fejle en del forskellige ting. No Logo Bikes var meget hjælpsomme, utrolig hyggelige og ikke mindst passionerede at tale med. De satte mig omhyggeligt ind i hvad, der var galt og lærte mig lidt forskelligt om cyklen. Jeg vil fremover altid vælge No Logo Bikes, selvom det ligger længere væk fra mig, og jeg har flere cykelmekanikere tættere på. Jeg vil uden tøven og til enhver tid anbefale det til alle!